City trip Parijs

parijs

Hallo lezers

ik ben wel eens eerde in Frankrijk geweest dat was toen met Disney world  en wij gingen vaak skien in Avoriaz meer te weten komen over Avoriaz ga dan naar kopje Frankrijk.

ik ging voor mijn verjaardag naar Parijs toe ik heb toen ook een blog bij gehouden . wil ook mijn ervaring delen met jullie, waar ik allmaal ben geweest dat zijn een hele boel in 2 dagen tijd. jaja

dag 1

ik ben nu nog even lekker aan het werk en dan zo naar huis eten douchen klaar maken voor vertrek heb er echt zin in en dan ga we 4.00 nachts weg yes ben echt heel blij ga veel foto’s maken . van mijn belevenissen in Parijs. Toen zijn we meteen wezen lopen een heel stuk van alles gezien. Allemaal oude gebouwen super mooi om te zien. en heel veel foto’s gemaakt , super mooi gelukt. Toen zijn we nog door de kerst markt gelopen en daar een mobiel hoesje gekocht . daar na zijn we wezen eten bij een restorand , toen even geslapen wand mama en papa hadden een verrassing voor mij dat was naar het theater en daar een show gezien . super mooi toen gingen we slapen.

Dag 2

heerlijk wakker geworden na een leuke zaterdag. Toen wezen ontbijten . en daarna naar de Eiffeltoren gegaan en tot de punt gegaan wezen kijken wat een mooi uit zicht. Toen we weer beneden waren, zijn we met een tour bus rond parijs geweest , weer mooie foto’s gemaakt, daarna zijn we een hapje gaan eten toen naar het hotel om onze badgesop te halen . en toen naar onze auto toe gegaan , de spullen in de auto gedaan . en nu onderweg naar huis toe was super mooie weekend en een luek verjaardags cadoutje . top weekend leuk afgsloten.

 

Drankje wel mama en papa voor een top weekendje Parijs !!!! .

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten