reizen

yun_1976

Hoe is het begonnen ?

sinds 1994 ben ik al gek op reizen , ik ben al best vaak met me vader en moeder broertje en zusje op vakantie geweest binnen de EU toen ik steeds vaker op reis ging. Wou ik wel een keer alleen en  zonder me vader en moeder. Toen ging ik met zo groep’s reizen mee naar kroatie daar hebben wij het onwijs naar ons zin gehad met iedereen . Toen dat goed ging wou ik meer zien en toen ben ik met https://www.fox.nl reizen mee geweest naar New York ik heb onwijs genoten die week . het was helemaal top .

Hoe begin je

nou je kan het beste beginnen als je nooit zonder je vader en moeder bent geweest. met zo groep’s reis doen, begin wel binnen de EU dan voel je wel wat dichter bij je vader en moeder. Als je een top week hebt gehad met niet zo veel obstakels en je denkt dat het wel langer lukt dan kun je bijvoorbeeld 3 weken gaan . en als je het dan weer leuk en je vind het alleen maar leuker worden kun je er aan zitten denken om een  wereld reis of 4 landen in 5 maanden te doen en zo kun je het beetje bij beetje om alle landen te zien en ik denk als je het leuk vind kun je ook nog met mij in contact komen en wie weet kom ik jouw ergens tegen zal ik onwijs leuk vinden .

Reizen doe je met je plezier

als je het reizen niet leuk vind doe het dan ook niet en ga ook niet iemand er over lastig vallen . hij of zij moet het wel leuk vinden .

Meer info er over wil schrijf mij dan en ik ben 24 uur per dag beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *