• Mail :info@grilonthemove.be

Mijn 1ste Boek

My 1ste Book

ja ja ik ben al een tijdje er mee bezig heb het nog lang niet af maar ik kan al een voor stukje geven over mijn boek ik weet nog niet of ik het ook uit geef maar dat is maar even afwachten hoe het gaat . ik vind het leuk om te schrijven . en foto’s te maken daarom ben ik begonnen met een boek schrijven .

Hier onder staat een samenvatting maar daar ga ik het niet meer over doen ik heb nu een ander onderwerp uit gekozen de titel blijft nog geheim van de zomer maak ik de titel bekend. tot die tijd kunt u het hier mee doen.

Onbewoond eiland

het gaat over een stel die gaan met hun speedboat op reis gaan over de hele wereld toen ze op weg waren naar een land en dingen ontdekken en toen ze al 4 maanden op weg waren toen zij zij ik krijg een baby en haar man was zo blij dat hij meteen zijn ouders vertelden en zij haar moeder en vader . maar ze waren er nog lang niet ze gingen veder met varen en naar maanden wachten was hun dochter geboren Nim was de naam die zij kreeg en haar ouders waren heel gelukkig met hun kind .

Mijn boek komt als alles mee werkt eind dit jaar uit.

2 Comments

 • Melissa

  Ben heel benieuwd naar je boek!

  augustus 6, 2015 - 11:06 pm Reply
 • Anoniem

  Lijkt me een erg spannend verhaal!

  augustus 8, 2015 - 5:07 pm Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

Instagram

  This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten