Sri Lanka Dag 4

Dag 4

Van morgen zijn we al vroeg uit bed gegaan omdat we namelijk op tijd weg wouden dus we hebben met ze allen even wat gegeten en toen alle sleutels in geleverd en toen zijn we gegaan we zijn nu onderweg naar ons volgende locatie toe sommige slapen en andere zijn aan het praten . Na een lange tocht hebben we van daag gehad ook nog lekker gegeten ergens was wel oké en lekker en toen we bij ons hotel kamer aan kwamen hebben we onze zwem spullen gepakt en toen zijn we gaan zwemmen. Na het zwemmen ben ik lekker chillen en om 6 uur worden we op gehaald. Zijn we naar een hele mooie tempel geweest Stupha  dat is de grootse tempel van Sri Lanka  waar heel Sri Lanka naar toe komen en ze hebben gezegd dat je het echt een keer heen moet gaan als je in Sri Lanka bent.  Het is onwijs mooi als je het een keer hebt gezien . ( ze hadden  namelijk heel een geloof dus het was dan ook heel bijzonder om dat ritueel een keer mee te maken. ) toen zijn we na een leuke leer zammen tour  na de leuke tour zijn we gaan eten bij een pizza tent dat was hartstikke leuk tentje en daar na omdat iedereen nat was geworden door de regen zijn we uit eindelijk naar het hotel gegaan daar hebben we met ze alle nog een caotil gedronken en toen zijn er wat een spelletje aan het spelen geweest en ik heb namelijk  met de blog bezig geweest is nog niet hele maal gelukt . Maar komt wel goed geduld. Welterusten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *