Sri Lanka Dag 3

Dag 3

in Sri Lanka we zijn rond half 10 op gestaan en toen zijn wezen ontbijten en daarna heb ik het rustig aan gedaan ik ben met zelf met een een tuk tuk een kleine safari gedaan dat was echt gaaf om te doen. En de rest zijn wezen winkelen. Toen iedereen terug kwam van de winkels toen zijn we wezen eten met ze alleen en toen gingen we een tour doen door de stad en dat deden we einden van de middag hebben we een leuke tour gehad door de stad we hebben met ze alle bij zonsondergang gegeten en wat gedronken was echt super leuk om dat mee te maken en we kregen lokale vis gingen we eten was eigenlijk best wel lekker maar het was gewoon te veel dus we kregen het niet allemaal op maak niet uit. En na een lange tour zijn we met de tuk tuk weer terug gegaan en in de buurt van ons hostel was een hotel dak terras en daar hebben we wat gedronken cocktails en met een lekker dessert ge had was echt super gezellig met ze allen en uit eindelijk zijn we weer weg gegaan naar het hostel en daar hebben we de ene ging nog even zitten en wat praten en de andere ging douchen en naar bed gegaan alles weer in gepakt  voor morgen gaan we naar de volgende locatie. Slaap lekker en tot morgen foto’s zijn door mij gemaakt of door mede reigers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *