Sri Lanka Day 1 /Day 2

Dag 1 en Dag 2 

we moesten allemaal heel vroeg op staan om naar Schiphol toe te gaan iedereen moest voor 8 uur er zijn  we waren wel blij dat we zo vroeg waren want voor we overal door heen waren . En onze vlucht ging om 11.20  zijn we vertrokken van uit Amsterdam naar ABU Dhabi kwamen we lokale tijd 9,16 aan avonds snel naar de volgende gate toe hadden we net op tijd het volgende vliegtuig gehaald  vertrok om 10.25 naar Colombo daar  komen en we aan om 3.30 (geloof ik ) we zijn geland het is allemaal gelukt nu door de douane heen nauw eindelijk in sri lanka bleek dat mijn backpack er niet was die had de over stap niet gehaald in ABU Dhabi dus een heel gedoe moesten we alles natuurlijk regelen dat het naar het hostel zouden brengen. Ben ik met iedereen mee gegaan naar het hostel ( ik geef je als tip neem altijd wat mee in je hand bagage ) toen alles geregeld was gingen we met ze allen naar de hostel toe en daar zijn we een beetje wezen chillen en spelletjes wezen spelen toen zijn een paar naar het strand geweest en de andere ging wat anders doen en toen heb ik nog even met thuis front gebeld en nog douchen en toen daar na gingen we avonds  eten en na het eten weer terug gingen  toen zij onze reis leider Natasja je tas is er hele maal blij was die zelfde avond nog naar het hostel toe gebracht vraag me niet hoe maar hij is er  nauw meteen ander broek aan gedaan en daarna zijn we gaan slapen op tijd want de volgende dag brak bijna aan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *