Grand hotel

Goede middag lieve vrienden & Familie & volgers

Sorry dat ik nu pas wat laat weten, ik keek namelijk een serie die heel erg spanend is en het was erg verslavend het is nog niet hele maal af maar wel bijna ik ben nu al bij de laatste seizoen. Het is in het Spaans is best wel grappig haha en je hebt natuurlijk een Nederlandse ondertitel. En het is echt een heel spannet en er gebuurt van alles in de serie waardoor je heel goed moet op letten en wil weten waar het over gaat. Nu vragen jullie af hoe kom ik aan deze serie ik heb het gekregen van me schoonmoeder die heeft het al gezien. En weet ook hoe het af loopt, wil jij ook weten waar deze serie over gaat ga dan naar Netflix toe wand daar staat de film op.

1st December content

1905. Julio, a young man, arrives at the Grand Hotel, an idyllic place in the middle of the countryside, to investigate the disappearance of his sister. He gets a job as a waiter and comes across the sexy wealthy daughter of the owner. He falls in love with her and starts a dangerous affair while she becomes the only person who will help him to discover the truth about his sister’s disappearance. Find out all the secrets and mysteries hidden in the wonderful Grand Hotel

Sorry dat ik nu even geen reizen heb gedaan Maar het komt nog wel alle reizen.

Gr MY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *