China

hey alle lieve volgers en familie

wie is er wel eens naar  China geweest ? . Ik zelf ben er nog niet geweest in China het staat wel op me list om naar toe te gaan. Daarom ben ik ook bezig om voorbereiding te treven want stel eens voor dat het zo snel een keer de tijd rijp is dan pak ik  me koffers en ga ik naar China toe.

Ben je nog niet klaar met de voorbereiden hier onder heb ik een gedeeltelijk voorbereiding op geschreven wat je allemaal zal kunnen voorbereiden voor 1 of 2 weken dat kun je zelf bepalen en kleding en de rest zorg er voor dat je het voor elkaar hebt voor je alles gaat regelen en boeken.

voor breiding 

  • hotel boeken
  • vliegticket boeken
  • visum regelen

activiteiten 

  • Chinese muur
  • fietsen in China
  • verboden stad
  • Dieren tuin
  • paardrijden in china
  • over het water varen

Ik ben zelf nog nooit in China geweest het staat bij mij al voor een lang time op de buckit list ik wil er al heel lang heen gaan maar nooit een goed moment of geld kwestie ik wil er al zo lang heen dat ik al een tijdje voorbereiding mee bezig ben omdat ik van plan ben om een keer naar China toe te gaan om het land te verkennen en nieuwe mensen leren kennen.

China is een mooi land met veel cultuur  ik weet niet zo veel van China maar ik zal onwijs leuk vinden om meer te weten te komen over China en de mensen en geschiedenis leren kennen.

Ik weet niet waneer de tijd zo ver is dat het werkelijk gaat geburen dat ik in het vliegtuig stap naar China toe en een onvergetelijk tijd er kan beleven. Met nieuwe vrienden maken en een onwijs mooie tijd er bleven in China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *