Gelukkig en Travel 2017 voor het nieuw jaar !!

Het jaar 2016 is voor bij alle lieve vrienden en familie en sociaal media ik wil iedereen een onwijs knalent 2017 in gaan en dat we veel weer gaan reizen en leuke dingen gaan er geburen.

Wat was 2016 voor een jaar met veel ups en downs maar we gaan het niet hebben over de dingen wat niet zo leuk zijn we gaan het wel leuk afsluiten van 2016. Ik ga in het kort vertellen wat ik dit jaar heb gedaan en wat er volgend jaar allemaal komt.

2016

In het begin van 2016 ben ik met mijn familie wezen skien in Avoriaz wij gingen een weekje heen gezellige week gehad, weer terug gingen we weer werken tja moet ook geburen om weer geld te krijgen. Paar maanden later ben ik voor 3 weken naar zuid Afrika geweest een onvergetelijke reis gemaakt en weer nieuwe vrienden gemaakt daar , soms zijn er altijd wel wat bij die je daarna niet meer mag omdat ze achter je rug zitten te kletsen waarom sommige dat doen ze vinden het leuk om dat te doen, en je hebt ook nog altijd wel weer wat bij die het voor een ander niet zo leuk gaat maken . Maar weetje dat moeten ze maar lekker zelf uit zin te volgenen ik ga me er niet meer druk over maken ik ga gewoon genieten van me nieuwe reis en het maak me hele maal niet uit als het daarna niet meer lukt om vrienden te worden ik maak wel weer nieuwe vrienden . Wat heb ik in 2016 nog meer gedaan oha ik ben nog naar Scheveningen   geweest met vrienden en ik ben vaak in Amsterdam geweest . En ben ook nog 1 maand in Friesland geweest om even lekker te ontspannen dat is zeker gelukt. en wat heb ik nog meer gedaan oja ik ben ook nog vaak naar disco’s  geweest en barretjes enz was ook onwijs gaaf. Van de zomer weer in Friesland geweest en toen ben ik gaan zoeken naar een baan voor mij omdat waar ik werkte is gestopt en daarom even weer zoeken naar werk in oktober kreeg ik weer werk hele maal blij mee maar voor dat ik daar meer over vertel eerst even radio 538 jingelbal geweest wat was dat gaaf zeg alleen wel heel laat geworden, voor ik in bed lag en maar korte slaap gedaan omdat vrienden waar ik mee was die wouden nog even de stad in tja nog hele dag Amsterdam in gegaan. nu weer over me werk ik werk bij DHL als koerier haha wel in de achter hoek een een leuke kerst gehad wand ik ben tante geworden van een neefje lief klein kindje en schattig. veder niet zo veel te vertellen ik ga stoppen met mijn verhaal ik zet hier onder nog paar kleine info over 2017 wat jullie kunnen verwachten en veder zeg ik :

Gelukkig nieuw jaar en de beste wensen voor

2017

 Wat kunnen jullie in 2017 verwachten ik heb het al in een paar ander blog’s verteld wat je kunt verwachten lees dan even de ander blog’s weer en voor veder info zeg ik zal het leuk vinden als je blijft want er gaat weer hoop dingen geburen dus ga niet weg maar blijf haha vraag iedereen of die al kijken.

Gr natasja

Zie ik jullie allemaal weer terug volgend jaar op mijn site tot volgend jaar .

Comments

 1. Jillian

  Hello, i believe that i saw you visited my website thus i got
  here to return the desire?.I’m attempting to find issues to improve my website!I assume
  its good enough to use a few of your concepts!!

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *