Kerst Dagen !!! & fijne feestdagen

 Alle lieve vrienden en familie

Fijne feest dagen iedereen vandaag is het kerst avond de meeste mensen gaan naar familie en vrienden toe om gezellig met elkaar door te  brengen. En gezellig koken met elkaar en  cadeau’s uit pakken bij de kerst boom en warem en cocolade melk drinken met ze allen & gezellige kerst muziek aan en dan met alle familie en vrienden opa’s en oma’s kerst vieren. Hoe vieren jullie kerst en waar vieren jullie kerst laat het weten in de reactie hier onder. Hoe vier ik mijn kerstdagen ik doe het bij de familie en vrienden opa en oma’s ,het word een gezellige dagen met elkaar jullie ook zin in deze leuke dagen.

 Hele fijne feestdagen

En voor alle Reizen’s & vrijwilligers & vrienden die in het buitenland zitten een heel goed en gezellige kerst dagen waar jullie ook zijn in de wereld ik hoop dat jullie het ook naar jullie zin hebben. Laat het me weten waar jullie de kerst door brengen laat het mij weten via hier onder een berichtje te plaatsen.

Ik ga deze feest dagen niet veel op de blog zetten dus jullie kunnen deze week niet zo veel verwachten als jullie het leuk vinden om zelf wat te schrijven voor deze blog stuur mij even een berichtje en daar kun je meer informatie krijgen.

Fijne feest dagen.

Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *