Dag 18 B.V.I/Verhaal

Dag 18

 we zijn geland op Schiphol we pakken onze tassen en dan gaan we naar onze auto en toen moesten we nog even in de auto om weer naar huis toe te gaan toen we thuis aan kwamen toen stond het vriendje van me zusje bij ons huis toen we geparkeerd waren ging me zusje naar haar vriend toe en toen hebben we elkaar even de beste wensen gewenst . toen alle spullen naar boven gebracht. we zaten nog net aan tafel om middag’s te eten en toen ging de bel was opa en oma met onze hond die mocht daar 2 weken logeren nou wij hebben in tussen gegeten en toen hebben we alle verhalen verteld en toen was het 4 uur en toen gingen ze weer naar huis toe en om 5 uur kwam me andere oma en die hebben we ook alles verteld nog even gezeten en toen avond gegeten en daarna is iedereen op tijd naar bed gegaan. Nou de vakantie is voor bij ik heb onwijs naar me zin gehad mooi bruin geworden leuke dingen gedaan .

Papa en Mama Bedankt. nu weer hart aan het werk en school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *