Dag 17 B.V.I/Verhaal

5-1-2015 Dag 17

Goede morgen we moesten allemaal er op tijd uit wand we hebben de taxie om 9 uur daar voor hebben we de rest in gepakt en uit gecheckt en toen gingen we met de taxie naar de Fast ferry  toe gegaan toen wij daar waren moesten we even in checken en toen door zo poort heen toen zijn we met de ferry naar St John toe gegaan voor dat we naar het vliegtuig konden moesten bij de ferry namelijk ook weer door de paspoorten controle heen. toen zijn we weer met de taxie naar het vliegveld toe gegaan daar moesten we in 2 lange rijen staan voor dat je bij de hal was waar je het vliegtuig in mocht we waren mooi op tijd dus toen hebben we middag’s gegeten en toen was het zo ver we konden in het vliegtuig in en toen zijn we naar Philadelphia toe gevlogen maar we hadden vertraging dus we hadden nog maar anderhalf uur om ons volgende vlucht te halen. maar het was heel mooi wand we moesten het zelfde vliegtuig weer in moesten er wel even uit en toen weer op nieuw in wand toen konden ze alles weer opruimen en toen zijn we weer er in gegaan en morgen vroeg komen we dan aan. tot morgen. xx

( Geen Foto’s gemaakt we gingen weer terug , komen andere foto’s die je al voor bij hebt gezien. )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *