• Mail :info@grilonthemove.be

Dag 16 B.V.I /Verhaal

4-1-2015 Dag 16

Goede morgen van daag is het al weer de laatste dag voor ons we gaan zo na het ontbijt gaan we weer terug naar de haven waar we begonnen zijn. Toen we er waren hebben we even wat middag’s gegeten toen hebben we even lekker gedocht even op de wifi en nog lekker gezwommen in het zwembad die mocht  je gebruiken hier genieten we nog even van de zon en toen heb ik me weer gedocht en toen nog even op de boot gaan zonnen en toen hebben we voor avond nog wat eten besteld en alles in gepakt en de spullen aan de lader voor de terug reis wand morgen gaan we weer terug naar huis .

 

0 Comments

Leave A Comment

Your email address will not be published.

Instagram

    This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten