Dag 12 2014/2015 B.V.I/Verhaal

 Dag 12

Goedemorgen toen wij allemaal wakker waren hebben we van daag best veel dingen gedaan. we hebben lekker gezwommen met elkaar, toen zijn we weer wezen gelucht  bij dat barretje waar we gisteren ook waren toen zijn we met me vader moeder broertje en zusje gaan wandeling gemaakt . Toen wij weer naar de boot toe gingen hebben we op de boot asvond’s eten gedaan toen hebben we alles weer op geruimd. En toen moesten we wachten tot het in Nederland 12uur was Hebben we geproost op het nieuwe jaar met de Champagne. Toen hebben we het samen gevierd met de Nederlanders en toen hebben we ook iedereen gebeld opa en oma’s  en een sms je gestuurd naar de vrienden om gelukkig nieuw jaar te wensen voor het nieuwe jaar. Maar wij hadden 2 keer oud en nieuw wand het was 5 uur eerde bij ons dus wij moesten nog 5 uur wachten voor het bij ons zo ver was toen gingen we naar het feest toe daar moet je na toe zijn geweest ( zit in de top 5 feesten waar je naar toe moet geweest zijn ) daar hebben we heel lang gefeest bij het barretje waar we Smiddag’s nog zaten en toen waren we met elkaar bij het strand gezeten en toen belde het verdien op van me broertje en die bleef aan de lijn tot het zo ver was toen was het bij ons eindlijk 12 Uur en toen belde ook het vriendje op van me zusje om me zusje en ons gelukkig nieuw jaar te wensen.  nou nog even gezeten maar toen zijn we weer naar de boot toe gegaan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *