Dag 9 B.V.I/Verhaal

Dag 9

De volgende morgen gingen we niet zo vroeg zeilen wand we hebben nog even lekker gezwommen met me vader en moeder ,in het water toen hebben we hele boel vissen bij elkaar gezien wezen snorkelen dat was echt heel mooi omdat een keer te zien wouw. toen gingen we zeilen naar  Tortola toe we lagen deze nacht aan een stager we hadden het zo beetje op alles dus we hebben toen flink weer wat gehaald aan boodschappen. we hebben daar namelijk haaien gezien en me vader en moeder zijn even wezen wandelen en toen zagen ze pelikanen. toen gegeten nog even wat op de mobiel en Laptop dingen doen en toen zijn we wezen slapen.morgen gaan we bij Jost Van Dyke toe en daar vieren wij oud en nieuw.

Op deze dag heb ik geen foto’s gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *