Dag 15 Zuid Afrika / Verhaal

Dag 15 Zuid Afrika verhaal

Goede morgen ten eerste even een mededeling sorry dat ook deze wat later is maar ik maak het met jullie goed. Alle eerst goede morgen allemaal heeft iedereen lekker geslapen ik wel toen hebben we lekker ge ontbijten en toen hebben wij ondertussen de koffers buiten onze kamers neer gezet en toen zijn we naar de bussen gegaan en toen zijn we weer onderweg naar de Addo Elephant National Park Toen wij daar aan kwamen aan en bleek dat we pas 1 uur later de safari te gaan doen dus we hebben eerst maar even middag gegeten en toen zijn we naar de 4WD gaan daar ging de groep in die er voor gekozen hebben om met de 4WD te gaan. En de bus ging ook de park in maar die mocht niet overal komen waar de 4WD wel mag komen. Als je met de bus mee ging kon je niet alles zien van het park maar natuurlijk wel de dieren die wel in de buurt kwamen van de grote weg. na 1 uur waren we weer klaar met de hele safari. en toen gingen we weer veder richting cape St. Francis toe. we verlaten de bergen en de platte landen voor jaja de stad wand we kwamen steeds dichter bij Kaapstad maar eerst gingen we richting Cape St. Francis toe. we komen steeds dichter in de buurt van ons volgende hotel Cape St. Francis club break dat was in de buurt van het strand we hebben even nog alle koffers naar onze kamers gebracht en opgefrist en toen gingen we avond eten . na het eten hebben we met ze allen nog even borrelen was echt gezellig met ze allen bij het vuur. gezeten en toen gingen we na een lange maar leuke dag en nacht eindlijk slapen weltrusten.

Comments

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *