Dag 14 Zuid Afrika /Verhaal

Dag 14 Zuid Afrika / Verhaal

Goede morgen allemaal van daag is weer een nieuw dag voor weer een stukje van mijn verhaal van zuid Afrika ( voor ik begin eerst even een melding sorry dat deze wat later online komt wand ik had wat Prive zaken te regelen en drukke week kon het niet echt alles 123 typen ) maar laten we maar gouw beginnen met mijn verhaal: wij zijn van morgen wakker geworden en toen zijn wij de stad in gegaan kregen wij een rondleiding door het leuke stadje we zijn langs een kerk geweest en toen zijn we naar een muezem geweest dat was de muezen die je moet hebben gezien. In Graaf Reinet na het kijken van de meuzens mochten we voor ons zelf wat doen zijn een groepje wezen winkelen en toen hebben we wat gedronken bij een heel leuk resterand wat gedronken  na het winkelen zijn we weer naar het hotel gegaan hebben we aan het zwembad gelegen en daar hebben wij ook gelucht met ze allen en toen gingen een grote groep naar een Excursie naar Valley of Desolation geweest ik zelf ben er niet geweest dus ik kan er niet zo veel over vertellen mieschien kan ik een Gastblog laten maken die er wel is geweest. toen hun daar heen zijn gegaan toen heb ik even wat voor me zelf gedaan. en toen heb ik nog even op de leptop gezeten en toen ik dat weer had opgeruimd heb ik op me mobiel gezeten en toen gingen wij uit eten in groepjes ja de jongste groep gingen zelf uit eten en de oudere groep gingen ook zelf uit eten maar goed. daarna hebben we nog even in het hotel gezeten en wat gedronken en toen gingen we naar bed toe maar vele bleven toch nog even op tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *