Dag 13 Zuid Afrika / Verhaal

Dag 13 Zuid Afrika / Verhaal

wat gaan we vandaag doen ik ga snel beginnen we weder van morgen vroeg waker rond 5.46 en toen hebben we alles weer dicht gedaan de koffers buiten de kamer gezet dat de jongens het konden op halen en naar de bus gebracht en die werd er in geladen en wij gingen ontbijten en dan gaan we met de bus weg na een paar uur te hebben gereden hadden we hadden 2 keer een koffie stop de eerste stop had geen koffie toen zijn wij weer veder gegaan en de volgende had wel koffie. en toen zijn we weer veder gegaan naar de grens en nu zaan we weer in zuid Afrika en toen gingen wij daarna weer veder gegaan toen kwamen wij bij een hotel een heel mooi hotel daar hebben wij gegeten was echt lekker en toen hebben we nog even daar gezeten en bij het zwembad en toen gingen we weer veder met de bus en toen waren al weer heel stuk veder en toen mochten wij even een stukje voor uit lopen en toen hebben wij een heel stuk gelopen. en toen kwam achter ons de bus aan die ging steeds weer een stukje rijden en ging iedereen er weer in wij waren het laatste groepje die er nog in moesten. en toen hebben wij een hele tijd gereden richting Graaff Reinet toe maar we zijn er nog niet we hebben eerst nog  een pauze om naar het totilet toe te gaan. En toen zijn we weer veder gegaan richting ons hotel ( Karoopark Guest House) het is nu al weer donker en toen kwamen we eindelijk bij ons hotel aan toen hebben wij ons weer opfrissen in onze kamer’s en toen hebben wij gegeten en toen na het eten zijn we bij de wifi nog even gezeten en ik heb toen een film ge kijken was wel een spanende film maar steeds als ik zij nu gaat het miss ging het ook miss haha en het was ook best wel intersant film wel helemaal af gekeken. en toen die af was nog even apen met me vader en moeder en toen ben ik gaan slapen. WELTRUSTEN

P.s ik heb van daag geen foto’s gemaakt dag 14 wel weer tot dan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *