Dag 12 Zuid Afrika / Verhaal

Dag 12 zuid Afrika / verhaal

Goede morgen allemaal van daag ga ik jullie mijn dag vertellen want we zijn gisteren aan gekomen van daag hebben wij een dagje van alles gedaan wel leuke dingen natuurlijk wij slapen nog steeds in Malealea. We hebben uit geslapen toen alle spullen gepakt (bij dit hotel moest ik alles in eenkeer mee nemen anders moest je weer om hoog lopen )  wat ik die dag wouw gebruiken, aan gekleed en toen naar het ontbijt. En toen zijn wij met ze allen gaan wandelen wel een mooie wandeling gemaakt het was wel zwaar we hebben 1 uur gelopen door de moder en berg op en weer af, maar toen wij er waren was het en ongelooflijke mooi om het te zien. Maar toen moesten wij weer 1 uur terug naar ons hotel waar we bleven slapen toen gingen we een hele andere route weer terug. over een rivier en moesten wij weer de berg op en toen kwamen wij bij huizen die daar stonden en toen mochten wij even er in kijken zo leuk om dat een keer te zien. Toen we er weer waren was ik wel erg vermoeid maar ja ik heb het wel gedaan. Toen ben ik even naar de kamer gegaan en heb ik even wat anders aan getrokken en heb toen me spullen neer gelegd en toen naar beneden gegaan. En toen hebben we met ze allen even geluncht,na het lunchen zijn iedereen zich klaar gemaakt voor de middag een groepje ging wandelen en ander gingen paardrijden ik ging met ze 6 paardrijden 2 half uur gingen we richting de moutten en dat was geweldig wand de paarden gingen zelf de berg op en weer af.Het was echt geweldig om zo iets mee te maken wow , nu zijn wij weer terug bij ons hotel nu ging ik weer terug naar mijn kamer en heb toen gedocht en omgeklede en toen gingen we avond eten kregen wij een show en toen iedereen het op had gingen sommige al op tijd slapen en we moesten voor dat we naar onze kamers gaan even afrekenen. Weltrusten

Comments

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *